En dag som började bra, slutade sämre

Tänkte nyss på att jag får blogga lite också. Om dagen idag. Vet inte riktigt vart man ska börja. Jag vaknade imorse, av att pappa knackade på min rumsdörr och väntade på att jag skulle svara. (Han måste göra så, pga.. lite pinsamma situationer som hänt innan. När man inte varit anständigt klädd om ni fattar). Han gav mig pengar, och syrran likaså. För att vi skulle ha en systerdag. Så vi stack upp till stan. Shoppade, och hade det allmänt nice. När jag står i en affär får jag ett sms från Mel om att vi ska ses den och den tiden för att hinna ta bussen till Mediamarkt.

Varför skulle vi till Mediamarkt undrar ni? För att priset va scheisselitet på en grej idag. Babyliss Icurl. En sån som kostar 700 i vanliga fall, som nu kostade 99. När vi kom dit var det kööö. Här snackar vi kö asså. De hade inte så många tydligen, för den tog slut snabbt. Så vi hann inte fram för att få nån. Köpte en skitplattång för 49:- istället. Sen tog vi bussen hem. Jag köpte med mig lite ”pluggsnacks” hem. Som inte blev pluggsnacks. Det blev tvsnacks, haha. Sket i att plugga idag, har alltså massor tills imorgon.

Klart slut, typ.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nada
  Sep 19, 2010 @ 22:48:05

  Jag köpte en den var verkligen skitbra …(Y)

  Svara

 2. klara
  Okt 09, 2010 @ 15:09:24

  carrooooo, bloggggga!!! 😦

  Svara

 3. agnes
  Okt 10, 2010 @ 19:56:47

  hej, jag hittade till din gamla blogg av en slump, och läste det här inlägget – http://carolinesophie.blogg.se/2010/april/komplex-hit-och-dit.html – och jag tyckte det var så himla bra skrivet. du är jättesmart och jag blev jätteglad av att läsa det. ville bara säga det, ha det bra, kram

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: